Glade undervisere
Underviser Klara H. der studere STX - almen studentereksamen

Klara H.

STX - almen studentereksamen -
Hej!

Jeg er 22 år og er lige flyttet til Århus. De sidste 3 år har jeg været selvstuderende og boet i udlandet.

Jeg har altid været enormt nysgerrig og min tid uden for uddannelsessystemet har åbnet mine øjne for alverdens undervisningsmateriale, der ofte har været mere intuitivt end det fra min egen skoletid.

Min langsigtede drøm er at arbejde med at udvikle mere personlige undervisningsmetoder, der bedre formår at integrere klasseværelset med al den nysgerrighed og al det materiale der er på nettet.

Jeg er nysgerrig omkring, hvordan vi udvikler viden og hvordan vi kan lære fra os. Og det er grunden til at jeg har valgt at flytte til Århus for at læse Kognitionsvidenskab (hjerneforskning).

Da jeg boede i København, var jeg spejderleder. Faktisk vil jeg sige, at det er det, der har åbnet op for min lyst til at undervise. Efter jeg gik ud af gymnasiet, rejste jeg til Palæstina for at undervise på en folkeskole i engelsk og billedkunst i 3 måneder.

Jeg er vild med at udvikle nye (og sjove) måder at lære på!

Fordi jeg har 1000 spørgsmål til alting, har jeg ofte oplevet at lærere er blevet utålmodige med mig. En ting jeg er virkelig glad for ved mig selv, er at det falder mig enormt naturligt at være tålmodig.

Klara H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Naturgeografi (C) Oldtidskundskab (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Klara H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn