Glade undervisere
Underviser Nanna E. der studere Nordisk Sprog og Litteratur

Nanna E.

Nordisk Sprog og Litteratur Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Nanna, jeg er 23 år og bor i Århus, selvom jeg oprindeligt er fra København. Jeg er pt. igang med at læse Nordisk Sprog og Litteratur med tilvalg i Dramaturgi på Århus Universitet - eller sagt mere ligeud, så læser jeg Dansk og Drama. Jeg har altid været lidt af en problemknuser, der finder stor glæde i at strukturere og løse problemstillinger, hvor jeg nu end kan komme til det - om vi så taler om lange romantiske digte, listige ligninger eller blot en svær sudoku. Derfor er jeg også glad for at undervise og hjælpe andre, der måske ikke finder samme glæde i at lave tabeller, skemaer og strukturer. Jeg har ikke den største erfaring med at undervise på den klassiske facon, men jeg har god erfaring med at hjælpe og forklare mine medstuderende og venner det, som de selv har svært ved at forstå eller rumme, især når det begynder at blive svært. Derudover har mit studie klædt mig godt på til at lære fra mig og forklare et svært stof på en nem måde. Som person er jeg glad og frisk, nyder at læse en bog og spille lidt spil, og jeg bringer gerne hele mit arsenal af struktur og erfaring til dig der søger hjælp.

Nanna E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C)
Nanna E. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nanna E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn