Glade undervisere
Underviser Amer M. der studere Medicin

Amer M.

Medicin Københavns Universitet - KU
Mit navn er er Amer, og til daglig er jeg medicinstuderende på Københavns Universitet. Jeg underviser i fagene matematik, biologi, kemi, fysik, engelsk, samfundsfag og dansk. Jeg har en personlig interesse i de fag, jeg underviser i, hvilket jeg håber brænder igennem i min undervisning. Jeg synes, at det er super spændende at være underviser og prøve at formidle min viden til andre, så de kan få en ny forståelse. Det motiverer mig, når jeg ved, at jeg kan have en indflydelse på elever og hjælpe dem med at forstå noget, som de plejede at opfatte som værende svært; alene det at kunne have en indflydelse på elever og deres udvikling synes jeg, er en oplevelse i sig selv. Jeg har også - igennem min uddannelse - været i situationer, som har været vanskelige for mig, og det driver mig at have denne chance for at give nogle enkelte individer en mulighed, som jeg ikke selv havde dengang i forhold til lektiehjælp og ekstraundervisning. Jeg har været igennem det meste, og jeg er klar til at dele mine erfaringer med mine elever. Det er disse grunde, som fik mig til at blive underviser.

Amer M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Samfundsfag Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amer M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn