Glade undervisere
Underviser Villads R. der studere Nanoscience

Villads R.

Nanoscience Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Villads!

Jeg er 22 år og studerer på Nanoscience Københavns universitet. Jeg er både meget interesseret og fagligt stærk i fagene Fysik, Kemi, Biologi og Matematik, som alle er en stor del af min dagligdag. Jeg har altid været meget glad for at snakke om og forklare det jeg har lært igennem tiden. Til tider er det næsten gået hen og blevet til ren undervisning over for min familie og særligt min lille søster.

Jeg har ofte hjulpet min lille søster med hendes skole og gymnasie med fagligt arbejde og hvad der ellers skulle ske at komme frem. Jeg er også meget glad for at diskutere fagligt stof med klassekammerater. Jeg syntes at det er mega fedt når det endeligt lykkedes at få formidlet eller forklaret noget der er svært så det også bliver forstået af andre.

Jeg mener selv, uden at være for selvhøjtidelig, at jeg er god til at formidle de fag jeg arbejder med og jeg føler først, at jeg rigtigt har forstået noget når jeg kan forklare og formidle det til andre.

Villads R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Bioteknologi (A) Dansk Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Villads R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn