Glade undervisere
Underviser Helle P. der studere Engelsk og psykologi

Helle P.

Engelsk og psykologi Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Helle!

Jeg havde selv, pga. sygdom, brug for en hjælpende hånd igennem noget af skoletiden, men fik det desværre aldrig. Derfor kan jeg nemt sætte mig ind i et barns behov og ønske om hjælp til et eller flere fag, hvor motivationen halter eller man mangler at fange forståelsen for faget.

Jeg er færdig med min bachelor i engelsk og psykologi her til sommer, hvorefter jeg vil fortsætte på en tværfaglig kandidat hvorigennem jeg stræber efter at blive gymnasielærer.

Jeg har 4 års erfaring som frivillig leder på sommerlejren 'Luftballonen' for børn og unge i alderen 9-17 år med astma, allergi og eksem. Derudover har jeg privat hjulpet med forståelse og rettelse af større opgaver samt eksamensopgaver. Disse erfaringer samt mit ønske om at kunne give børn og unge den hjælp samt støtte og motivation de har brug for, gør at jeg føler mig velegnet og motiveret som underviser for GoTutor.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Helle P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Helle P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn