Glade undervisere
Underviser Stine T. der studere Dansk

Stine T.

Dansk Syddansk Universitet - SDU
Hej! Jeg hedder Stine, jeg er 21 år gammel, og til daglig studerer jeg dansk på Syddansk Universitet i Odense.

Jeg er en rigtig sprog- og grammatiknørd, og jeg kan derfor tilbyde min hjælp i fagene dansk, engelsk, spansk og italiensk.

Inden jeg flyttede til Odense for at læse, arbejdede jeg bl.a. som lærervikar på en folkeskole, hvilket har givet mig erfaring inden for undervisning.

Ved at undervise kan jeg slå to fluer med et smæk: Samtidig med at hjælpe andre bliver jeg nemlig også selv endnu bedre i mit fag, og det fungerer derfor som en fordel for begge parter.

Jeg ser frem til at møde dig!

Stine T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Italiensk (A) Italiensk (B) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Stine T. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stine T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn