Glade undervisere
Underviser Victor G. der studere Engelsk

Victor G.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej – jeg hedder Victor!

Jeg er en 23-årig engelskstuderende, der altid har været engageret i både at lære til og fra. Det har altid været planen, at jeg skulle blive underviser, og jeg læser til hverdag engelsk med sidefag i idræt med tanken om at blive gymnasielærer.

Jeg har erfaring med børn og unge på almen såvel som på undervisningsbasis og søgte ind ved GoTutor, fordi jeg gerne vil i gang med at undervise, da det er min helt store passion.

Selvom mine kompetencer selvfølgelig skinner mest igennem i mit hovedfag engelsk, så er jeg stærk såvel som passioneret for stort set hele skoleskemaet.

Jeg er af fuld overbevisning om, at et barn lærer bedst om et fag, som de finder interessant, og det er derfor mit mål at vække nysgerrigheden i min elev, så de får lyst til at lære stoffet foran dem.

Victor G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)
Victor G. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Victor G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn