Glade undervisere
Underviser Amalie S. der studere STX - almen studentereksamen

Amalie S.

STX - almen studentereksamen -
Hej med dig! Jeg hedder Amalie og er 19 år gammel. Mit job som lektiehjælper er vigtigt for mig, fordi jeg brænder for at lære fra mig og samtidig give mine elever en god oplevelse med faglighed og læring. Jeg har selv prøvet at have brug for en lektiehjælper, så jeg ved hvordan det er! Jeg fik super meget ud af samarbejdet med min hjælper. Det var et samarbejde, der både har gjort mig fagligt stærk og givet mig selvtillid. Netop dét håber jeg at kunne give videre til børn og unge, der måtte have brug for hjælp i de fag, jeg brænder for! Som din lektiehjælper, vil jeg sørge for at hjælpe dig videre derfra, hvor du oplever at gå i stå i faget og sammen skal vi arbejde på at finde indre glæde og motivation for at lære og blive klogere! Jeg hjælper, hvor netop dit behov er! I gymnasiet har jeg haft dansk, engelsk og tysk på højniveau. Jeg er fagligt stærk, når det kommer til grammatik og skriftlighed. Jeg har desuden en stor interesse for psykologi, som jeg har haft på B-niveau i gymnasiet. Det har bl.a. givet mig stor indsigt i teorier om motivation og læring hos børn og unge, som jeg håber at kunne bruge som lektiehjælper! Jeg ser frem til at møde dig!

Amalie S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) Mediefag (C) Naturgeografi (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn