GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Amalie S. der studere STX - almen studentereksamen

Amalie S.

STX - almen studentereksamen -
Hej med dig!

Mit job som lektiehjælper er vigtigt for mig, fordi jeg brænder for at lære fra mig og samtidig give mine elever en god oplevelse med de fag, jeg selv finder interessante.

Jeg har selv prøvet at have brug for en lektiehjælper, så jeg ved hvordan det er! Jeg fik super meget ud af samarbejdet med min hjælper. Det var et samarbejde, der både har gjort mig fagligt stærk og givet mig selvtillid. Netop dét håber jeg at kunne give videre til børn og unge, der måtte have brug for hjælp i de fag, jeg brænder for!

Jeg vil sørge for at hjælpe eleven videre godt derfra, hvor eleven oplever at gå i stå i faget og samtidig finde en indre glæde og motivation til at lære. Jeg hjælper, hvor netop dit behov er!

I gymnasiet har jeg haft dansk, engelsk og tysk på højniveau. Jeg er fagligt stærk, når det kommer til grammatik og skriftlighed. Jeg har desuden en naturlig interesse for psykologi, som jeg har haft på B-niveau i gymnasiet. Det har bl.a. givet mig stor indsigt i teorier om motivation og læring hos børn og unge, som jeg håber at kunne bruge som lektiehjælper!

Amalie S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Matematik Matematik (C) Mediefag (C) Naturgeografi (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn