Glade undervisere
Underviser Tina P. der studere Matematik

Tina P.

Matematik Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Tina! Jeg er 25 år og studerer matematik på SDU med sidefag i religion. I min fritid går jeg til dans, er sammen med vennerne og laver håndarbejde. Jeg har altid vidst at jeg skulle være lærer. Jeg håber derfor at blive gymnasielærer når jeg er færdig på SDU. Et par ord om mig: jeg er positiv, motiveret og arbejdsom. Jeg brænder virkelig for at lære fra mig og savner det i min hverdag på universitetet. Jeg er lige så meget en del af holdet som den jeg underviser er, hvilket vil sige at vi sammen kæmper for at få gode oplevelser med fagene, lære af fejlene og fejre succeserne sammen. Jeg ser frem til at hjælpe!

Tina P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Religion (B) Religion (C)
Tina P. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tina P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn