Glade undervisere
Underviser Emil R. der studere Idræt

Emil R.

Idræt Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Emil Riisgaard, er 23 år gammel og bor på Vesterbro. Jeg studerer Idræt på Københavns Universitet, og har stor interesse for undervisning. Jeg færdiggør min bacheloruddannelse her til sommer.

Som person trives jeg med at bære et stort ansvar. Det har altid for mig været en stor del af mit liv at hjælpe andre personer. Jeg er dommer i amerikansk fodbold hvor jeg bruger meget tid på at forklare, specielt ungdomsspillere, om reglerne på et forståeligt niveau, da amerikansk fodbold reglerne ofte er meget komplekse. Jeg er certificeret underviser på dommerkursus rundt omkring i Danmark. Endvidere arbejder jeg på Rigshospitalets "Børne-lungeafdeling", hvor jeg laver fysiologiske lungefunktionstest på børn og unge. Her handler det om at være en god formidler så børn og unge kan forstå de meget komplicerede test og føle sig godt tilpas.

Det som driver mig til at undervise andre er måden man kan formidle svært fagligt stof på en nem og sjov måde. Jeg har altid hjulpet mine venner med lektier, da det er vigtigt for mig at videregive min vinkel på det faglige stof. Jeg brænder for at undervise hvorfor jeg tager sidefag i biologi næste år for at kunne blive gymnasielærer.

Jeg er en meget udadvendt person som godt kan lide at samarbejde og hjælpe andre mennesker. Det er med min store overbevisning at dem jeg kommer til at undervise, vil have et godt og lærerigt forløb. Jeg har mange års erfaring med formidling til andre, og omsætning af abstrakt viden til forståeligt sprog. Alle kan lære, hvis bare det bliver formidlet rigtigt!

Emil R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (C) Naturgeografi (C) Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emil R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn