Glade undervisere
Underviser Mathilde S. der studere Lærer

Mathilde S.

Lærer VIA University College
Hej, jeg hedder Mathilde, er 22 år gammel og læser til lærer på VIA i Aarhus.

Lige siden folkeskolen har jeg interesseret mig for litteratur, analyse, samfundsforhold og historie, og bruger gerne også min fritid på det.

I forbindelse med mit studie har jeg for været i praktik i 7.a på Rosenvangskolen. Her lærte jeg mange brugbare studieteknikker, samt udviklet mine faglige kompetencer. Jeg tror på at alle lærer forskelligt, men har stort potentiale, hvis de tror på egne evner.

Jeg har arbejdet i en børnehave i 2 år, og passet børn privat i 3 år, sidstnævnte er jeg stadig i gang med nu. Her har jeg lært meget om pædagogik og trivsel, og jeg er helt overbevist om at trivsel i høj grad går forud for god læring. Derfor mener jeg også at evnerne til relationskompetence er meget vigtig som underviser. Jeg går op i at få en god og personlig dog samtidig professionel, relation i forbindelse med min undervisning.

Jeg ser frem til at møde dig!

Mathilde S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Mathilde S. studerer på VIA University College

VIA University College er en af landets største professionshøjskoler, med 20.000 studerende. De har hovedsæde i Aarhus og 7 campusser, bl.a. i Horsens. VIA udbyder 60 uddannelser, fra fysioterapeut over maskiningeniør til markedsføringsøkonom og lærer.

Læs mere om VIA University College

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mathilde S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn