Glade undervisere
Underviser Louise V. der studere Economics and Business Administration

Louise V.

Economics and Business Administration Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Louise, og jeg er 21 år gammel. Jeg er en tålmodig og omsorgsfuld vestjyde, der er flyttet til storbyen for at studere. Til daglig studerer jeg Economics and Business Administration (det samme som HA almen, blot på engelsk) på Aarhus Universitet. Jeg har tidligere gået på handelsgymnasiet og holdt et sabbatår. I mit sabbatår arbejdede jeg som au pair i Canada i 4 måneder og rejste i Canada. Derudover har jeg arbejdet i Danmark resten af mit sabbatår.

Jeg har valgt at være underviser, fordi jeg brænder for at lære fra mig og se når andre har aha-oplevelser og udvikler sig. Dette er for mig en stor motivation. Når jeg er færdig med min uddannelse, drømmer jeg om at blive gymnasielærer.

Jeg har i mange år været træner i gymnastik og badminton for både børn og unge, og ved derfor, at der er stor forskel på, hvordan man lærer. Derudover hjælper jeg hellere end gerne venner og klassekammerater, hvis der er et emne de ikke helt forstår.

For mig er tryghed og tillid vigtigt, og jeg håber derfor, at vi sammen kan skabe et trygt samarbejde!

Louise V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsret (C) Innovation (C) International økonomi (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Louise V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn