Glade undervisere
Underviser Barbara E. der studere Jura

Barbara E.

Jura Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Barbara!

Jeg vil gerne bidrage med at hjælpe børn og unge i studiemiljøet ved at hjælpe dem med at lave lektier. Det vil være motiverende for mig at arbejde i et miljø med børn og unge, da jeg har stor interesse for både skole og unge mennesker.

Jeg kommer fra en stor familie, hvor jeg har fire søskende i forskellige aldre på henholdsvis 31, 28, 13 og 8 år - hvor jeg specielt har undervist mine to yngre søskende og hjulpet dem med lektierne. Dette ser jeg som en fordel for mig, da min store søskendeflok bl.a. har lært mig at kommunikere med unge i forskellige aldre.

Det som gør mig til en god underviser, er min positive holdning. Jeg ser mig selv som en værende social person, og jeg elsker at være iblandt mennesker. Derudover vurderer jeg mig selv at være en venlig og ansvarsfuld kvinde.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Barbara E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Barbara E. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Barbara E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn