Glade undervisere
Underviser Daniel B. der studere Lærer

Daniel B.

Lærer VIA University College
Hej! Jeg er en lærerstuderende på 22 år, som brænder for at undervise. Det som motiverer mig for at undervise, er relationen og arbejdet til/med eleverne. Jeg er vild med det bånd, der bliver skab. Derudover er det at kunne gøre en forskel for eleven, og se dem rykke sig er noget, jeg finder enormt værdifuldt. Jeg har 6 ugers undervisningserfaring som Dansklærer i en 5. klasse på Søndervangskolen, hvor 97% af eleverne er flersproget. Jeg forsøger altid at tilpasse min undervisning til den enkelte elev, og har blik for at alle lærer forskelligt. Derfor går jeg også ind for en undervisning som er præget af medbestemmelse, da jeg tror på at dette øger motivationen hos eleven. Jeg håber at høre fra dig.

Daniel B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (B) Idræt (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Daniel B. studerer på VIA University College

VIA University College er en af landets største professionshøjskoler, med 20.000 studerende. De har hovedsæde i Aarhus og 7 campusser, bl.a. i Horsens. VIA udbyder 60 uddannelser, fra fysioterapeut over maskiningeniør til markedsføringsøkonom og lærer.

Læs mere om VIA University College

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Daniel B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn