Glade undervisere
Underviser Johannes H. der studere HA(psyk)

Johannes H.

HA(psyk) Copenhagen Business School - CBS
Hej jeg hedder Johannes, og jeg er 21 år gammel. Til daglig studerer jeg på CBS, hvor jeg læser HA Psyk (erhvervspsykologi).
Jeg er oprindelig fra Sønderborg, men er flyttet til Østerbro, hvor jeg nu er bosat sammen med min kæreste.

Jeg har valgt at blive underviser hos GoTutor, fordi jeg ønsker at inspirere og hjælpe andre unge, hvad enten det er på den personlige eller faglige plan. Jeg er indlevende, tålmodig, positiv og udadvendt, og jeg brænder for at skabe resultater ved at hjælpe unge med at udvikle sig i den positive retning.

Jeg glæder mig meget til at møde dig :)

Johannes H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C) Tysk Virksomhedsøkonomi (B)
Johannes H. studerer på Copenhagen Business School - CBS

Copenhagen Business School, eller CBS, er anerkendt som en af Europas mest velrenomerede business schools. CBS er over 100 år gammel, og gik før i tiden under navnet Handelshøjskolen i København. De udbyder akademiske uddannelser indenfor særligt erhvervsøkonomi.

Læs mere om Copenhagen Business School - CBS

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Johannes H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn