Glade undervisere
Underviser August K. der studere Agrobiologi

August K.

Agrobiologi Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er August.

Jeg er lektiehjælper, fordi jeg elsker at formidle min viden til andre. Min motivation er helt sikkert at vide, at det arbejde jeg gør som lektiehjælper, er med til at hjælpe andre, der har brug for det.

Jeg har tidligere arbejdet som lærervikar på både folkeskoler og en friskole, hvor jeg fandt ud af, at jeg synes, det er fedt at lære fra mig. Jeg har en meget pædagogisk tilgang til fagligt stof og er meget tålmodig i en læringsproces, hvilket jeg ved, er vigtige egenskaber i et job som dette.

Jeg har det meste af mit liv boet på en højskole, hvor kontakt til mange typer af mennesker har dannet rammen for min åbne og imødekommende personlighed.

Jeg glæder mig til at møde dig!

August K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturgeografi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
August K. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra August K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn