Glade undervisere
Underviser Johannes B. der studere Jura

Johannes B.

Jura Syddansk Universitet - SDU
Hej mit navn er Johannes, og jeg er født og opvokset i Odense. Til dagligt studerer jeg jura på SDU.

Jeg har personlige erfaringer med at være bagud i folkeskolen, hvorfor jeg mener, jeg har noget at bidrage med til andre elever, der har vanskeligheder i skolen. Selv om det ikke lå i kortene i 8. og 9. klasse, endte jeg alligevel med at tage en gymnasial uddannelse (STX) på Odense Katedralskole.

Efter gymnasiet begyndte jeg at arbejde som lærervikar i Odense kommune, hvorefter jeg aftjente min værnepligt i Høvelte og København. Efter værnepligten vendte jeg tilbage som lærervikar, hvorefter jeg blev fastansat på Højby skole i dennes forårs-sfo som pædagogmedhjælper. Dette betyder, at jeg efter min tid som lærervikar og pædagogmedhjælper er vant til at omgås skolelever i alle aldre. Som et resultat af min tid i forsvaret er jeg en udadvendt og åben person, der generelt kan omgås alle typer af mennesker.

Generelt er jeg en meget nysgerrig person, der altid forsøger at lære og sætte mig ind i nye ting, hvilket også betyder, at jeg elsker at lære fra mig, om ting der interesserer mig.

Johannes B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Latin (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Johannes B. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Johannes B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn