Glade undervisere
Underviser Simon A. der studere Historie og samfundsfag

Simon A.

Historie og samfundsfag Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Simon, jeg er 25 år og bor i Odense med min kone Anna, og vores datter Signe.

Det, der motiverer mig til at undervise er, at jeg brænder for formidling. Jeg elsker at formidle viden videre, der i sidste ende kan skabe en succesoplevelse og hermed løfte motivationen til at tage det næste skridt.

Ofte kan man som elev stå i en situation, hvor man ikke er helt med i undervisningen, føler sig bagud og til sidst kan det føles som om, at der er ingen vej videre. Dertil kan eksamensperioden være ekstra hård og barsk, hvor man kan være så nervøs, at man næsten ikke tør tage til en eksamen. Men med et struktureret forløb kan jeg som lektiehjælper hjælpe dig med at genfinde motivationen og finde glæden i at studere. Dertil kan jeg biddrage med en række værktøjer, der bedre udruster dig til at tage til eksamen med mere overskud.

Sammen kan vi skabe et sjovt og godt undervisningsforløb, der helt sikkert ender med at give pote. Jeg er selv studerende på Syddansk Universitet, hvor jeg studerer historie og samfundsfag på kandidaten. Dertil står jeg stærkt i engelsk, hvor jeg især er vant til både at læse og tale på dette sprog.

Simon A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)
Simon A. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Simon A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn