Glade undervisere
Underviser Camilla S. der studere STX - almen studentereksamen

Camilla S.

STX - almen studentereksamen -
Hej!

Jeg er en udadvendt og positiv pige på 21 år. Jeg er pt. i gang med mit andet sabbatår, men har søgt ind på læreruddannelsen til sommer. I mine sabbatår har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper, og ansøgt mange stillinger som lærervikar, men har været for sent ude i forhold til logistikken omkring ansættelse af vikarer.
Jeg har virkelig nydt at være pædagogmedhjælper, men min passion ligger helt sikkert i undervisningen. Jeg håber at kunne blive udskolingslærer i matematik, tysk og historie, men jeg har jo haft meget erfaring med den yngre aldersgruppe.

Jeg finder stor glæde og tilfredsstillelse ved at lære fra mig, og nyder at se udvikling og at hjælpe hvor jeg kan. Derfor er jeg, efter min mening, en god lektiehjælper hos GoTutor.

Camilla S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Camilla S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn