Glade undervisere
Underviser Gustav E. der studere STX - almen studentereksamen

Gustav E.

STX - almen studentereksamen -
Hejsa! Mit navn er Gustav.

Som elevmedhjælper i mit gymnasiums lektiecafé opdagede jeg, at jeg rigtig godt kan lide at hjælpe andre med at lære. Jeg kunne selv lide at lære ting i og udenfor skolen, så det går hånd i hånd. Den glæde vil jeg rigtigt gerne give videre!

Som underviser prøver jeg altid at møde eleven, hvor de er og så tage den derfra. Jeg mener, at det er vigtigt at lytte og finde ud af præcist, hvor problemet er. Derfra gør jeg mit bedste for, at eleven kan lære på en tryg og sjov måde, hvor der er plads til ethvert spørgsmål både vedrørende det faglige og andre ting der kan være udfordrende, når man går i skole.

Jeg vil gøre en forskel for andre!

Gustav E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Gustav E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn