Glade undervisere
Underviser Asger P. der studere Socialvidenskab og Kommunikation

Asger P.

Socialvidenskab og Kommunikation Roskilde Universitet - RUC
Hej! Jeg hedder Asger. Vidensdeling og samarbejde har været i centrum gennem min uddannelse og senere mit arbejde. Jeg betragter mig selv som en åben og jordnær person, der har gåpåmod og nysgerrighed når det kommer til nye udfordringer. Jeg har en kandidat i socialvidenskab og kommunikation fra Roskilde Universitet. Jeg nyder at hjælpe andre med stort og småt. Jeg bliver drevet af at gøre en forskel for andre. Som resultat af min uddannelse har jeg blandt andet evner indenfor sociologi og samfundsfag. Jeg har også evner indenfor videnskabelige metoder, videnskabsteori og projektdesign. Jeg har erfaring indenfor både kvalitative og kvantitative metoder, kildekritik og meget mere. Frem for alt brænder jeg for at gøre en forskel for andre på alle niveauer i skolesystemet!

Asger P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Asger P. studerer på Roskilde Universitet - RUC

Roskilde Universitet, eller RUC, som de fleste nok kender det som, er et af landets yngre universiteter. Ved oprettelse i 1972 hed det Roskilde Universitetscenter, og ud over forkortelsen har RUC også beholdt det problemorrienterede projektarbejde i grupper, som universitetet er bredt kendt for.

Læs mere om Roskilde Universitet - RUC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Asger P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn