Glade undervisere
Underviser Stine R. der studere Nordisk sprog og litteratur

Stine R.

Nordisk sprog og litteratur Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Stine, og jeg er 22 år gammel. Jeg kommer fra Viborg, men er flyttet til Aarhus for snart tre år siden for at studere på universitetet.

Jeg brænder for undervisning, som er min store passion. Jeg studerer pt. Nordisk sprog og litteratur på 4. semester af bacheloren fordi, jeg drømmer om at blive gymnasielærer. Af samme årsag søger jeg ind på Engelsk som mit tilvalg, så jeg kan spænde over et bredt, sprogligt kendskab.

Jeg har stor erfaring med undervisning i forvejen, da jeg i mit sabbatår var ansat som lærervikar på Vestre skole i Viborg. Dette job gav mig blod på tanden for at undervise, have ansvar for andre og møde unge mennesker, imens de gennemgår en stor faglig udvikling. Jeg elsker at lære fra mig og hjælpe andre, og jeg drømmer om at give min lyst til at lære nyt og være nysgerrig videre til andre.

For mig står faglighed højest på dagsordenen. Jeg sætter en dyd i at være dygtig til det, jeg laver, så derfor har jeg deltaget i kurser for at styrke min egen faglighed - bl.a. ’mundtlig og skriftlig dansk’ og et kommakursus udbudt af AU. Derudover elsker jeg at se gode resultater efter hårdt og grundigt arbejde, hvilket også afspejles i mit forberedelsesarbejde.

Jeg er ansvarsfuld, selvstændig og hjælpsom.

Stine R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Stine R. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stine R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn