Glade undervisere
Underviser Lukas C. der studere Psykologi

Lukas C.

Psykologi Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Lukas. Jeg er 22 år gammel og går på 5. semester på psykologistudiet på SDU i Odense. Jeg elsker at undervise og give elever værktøjer og motivation til at udvikle sig.

Jeg arbejder efter elevens behov og kan både hjælpe rent fagligt, men har også erfaring og kompetencer indenfor studieteknik, pædagogik og specialområdet (børn og unge).

Jeg kan hjælpe med overblik/disposition, planlægning af tid, opgaveskrivning og mere specifikke ting som husketeknikker og eksamensteknikker. Jeg kan også hjælpe med viden om studiemiljø, personlige kompetencer og læringsstile.

Jeg har været ungdomsskolelærer i Slagelse kommune, hvor jeg underviste i hukommelsesteknikker, som jeg i øvrigt har holdt foredrag om på diverse uddannelsesintuitioner i 4 år.

Jeg arbejder og har arbejdet på specialskole, STU-uddannelser, døgninstitutioner og som hjælpertræner i ABA-systemet og har igennem disse job været i kontakt med mange børn og unge med diagnoser på forskellige uddannelsesniveauer.

Lukas C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Mediefag (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lukas C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn