Deltidsstilling: Norsktalende salgskoordinator søges

Vil du være en del af en spændende rejse, hvor vi starter en ny afdeling op i et nyt land? GoTutor har netop startet virksomhed i Norge og er derfor ved at opbygge et vinderteam. Er det dig som skal være med i denne rejse?

Overblik og ansvar

Vi søger derfor en elevkoordinator til at administrere og være med til at opbygge vores afdeling i Norge. Arbejdsopgaverne går ud på at drive vores norske team. Vi søger en person der er i stand til at arbejde selvstændigt og ikke er bange for at gå forrest.

Det er vigtigt, at du trives med at varetage mange opgaver og have mange ansvarsområder. Du vil være eneste nuværende fultidsmedarbejder i vores Norske team bestående af 2-3 personer. Dette team vil løbende blive udvidet i takt med, at vores afdeling vokser. Det bliver dit job at styrke teamet og skabe en vinderkultur.

Vi er allerede i gang og har fået de første norsktalende Lektiehjælpere og elever. Vores brand hedder GoTutor.no på Norsk, og du kan besøge os på https://gotutor.no.

Den største udfordring lige nu er, at efterkomme den store efterspørgsel fra Norske forældre der har brug for lektiehjælp til deres børn. Det er netop denne efterspørgsel som du bliver ansvarlig for at imødekomme.

Ansvarsområder

  • Varetage kundeopkald og lave match mellem vores lektiehjælpere og elever
  • Job Interviews af nye lektiehjælpere
  • Koordinering af arbejdsopgaver til vores Norske team
  • Andre administrative opgaver

Arbejdspladsen

Din arbejdsplads vil være i lækre omgivelser på vores kontor 50 m. fra Østerport st. på indre Østerbro. Her vil du komme til at arbejde tæt sammen med det Danske team. Du vil derfor altid have adgang til sparring, rådgivning og kompetencer. Vi har valgt at vores Norske afdeling skal befinde sig i København, da vi tror på, at vi på den måde kommer til at have et stærkere samarbejde på tværs af nationaliteter.

Deltidsstillingen er på 15-20 timer pr. uge. Tidligere erfaring med salg og kundeservice er en fordel, dog ikke et krav.

Ansøg stillingen:

Ansøgningsfrist: 30/09/2019

Kvalifikationer:

  • Du taler det Norske Sprog
  • Du er en problemknuser! Og er ikke bange for at handle
  • Du er ikke bange for at benytte dig af komplekse it-systemer
  • Du lader dig ikke skræmme af forandringer og varierede arbejdsopgaver
  • Du er drevet af vækst og muligheden for at få ting til at vokse.

Samlet set søger vi en kandidat som kan stå forrest og løse de opgaver som det kræves for at etablere GoTutor i Norge og levere en høj vækst de kommende måneder og år.

Om GoTutor

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe børn til bedre skoletrivsel. Barnets motivation til skole og ny viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden og vejledning hjælper vores elever godt videre.

Vores kerneværdi er, at undervisningsforløbet skal tilpasses dit barns individuelle behov og udfordringer. Vi er et dynamisk team med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, og det gør, at vi kan matche jer med den ideelle underviser til lige præcis dit barns niveau og forudsætninger.

Vi tilbyder en unik mulighed for at etablere et succesfuldt og visionært koncept på et nyt marked med stor efterspørgsel.

Lær os bedre at kende

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn