Deltidsjob: Kommunikationskoordinator søges

Vil du have et job indenfor kommunikation, hvor du får et stort ansvar? Vi er en af landets største virksomheder indenfor lektiehjælp og vi søger lige nu en skarp profil med erfaring inden for kommunikation enten fra studiet, tidligere arbejde eller lignende.

Overblik og ansvar

Du vil blive en blæksprutte, der kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for kommunikation. Det er alt fra annoncering, sociale medier, projektledelse og jobinterviews af lektiehjælpere. Vi er en lille virksomhed og har derfor mange hatte på. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket og ikke er bange for at påtage dig ansvaret for mange forskellige former for opgaver.

Du vil løbende modtage uddannelse. Du vil eksempelvis blive uddannet i annoncering på platforme som Google, Facebook, Linkedin mm.

Deltidsstillingen er på 10-15 timer pr. uge. Tidligere erfaring med annoncering via Google Ads og Facebook er en fordel, dog ikke et krav.

Ansøg stillingen:

Ansøgningsfrist: 14/03/2019

Hør mere om jobbet her:

Video placeholder for youtube

Du vil skulle varetage forskellige arbejdsområder som f.eks.:

  • Kommunikation via sociale medier og søgemaskiner
  • Marketingskampagner
  • Interviews af lektiehjælpere
  • Diverse administrationsopgaver
  • Ideudvikling samt konceptudvikling

Om GoTutor

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Lær os bedre at kende

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn