Hjælp til ordblinde i folkeskolen Matematik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Hvad står der i opgaverne?

Ordblinde elever, der har svært ved at læse og stave, kan få det svært i matematik. Selvom det fag fyldt med tal, er der også mange ord. Det kan fx være svært for ordblinde at læse opgavebeskrivelserne, og derfor kan de ikke løse opgaverne. I 9. klassernes afsluttende skriftlige eksamen uden hjælpemidler er størstedelen skrevne opgavebeskrivelser, og hvis dit barn ikke kan læse dem, så bliver det en ubehagelig oplevelse. Derfor kan der være brug for lektiehjælp, som kan give et ekstra skub i den rigtige retning, og styrke chancerne for at dit barn senere kan komme ind på gymnasiale uddannelser!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Er dit barn frustreret?

Vanskeligheder med at lære skriftsprog kan være til grund for mange frustrationer. Elever i folkeskolen der er ordblinde kan opleve at føle sig udenfor, fordi klassekammeraterne virker til at kunne det hele meget hurtigere. Der er en følelse af at klassekammeraternes tempo er meget højere, og det kan være stressende at skulle føle sig nødsaget til, at skynde sig med noget der er svært. I matematikfaget har ordblinde ofte svært ved at skelne tal og symboler fra hinanden, og det er vigtigt at få styr på. Vi benytter metoder, der sætter ordblindhed i folkeskolen i fokus, så vi kan rede ud i matematikkens svære dele.

Vores dygtige undervisere i matematik

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil

Hvem er vores lektiehjælpere?

Vores lektiehjælpere har typisk en videregående uddannelse, eller er i gang med en. De har alle topkarakterer i de fag de underviser i. For at være sikker på at de kan hjælpe elever med ordblindhed skal lektiehjælperne igennem en screeningsproces, der indeholder et kursus med fokus på håndtering af børn og unge med særlige behov. De kan kun bestå dette kursus med en nær perfekt score. Sammen aftaler vi hvad, der er brug for, og så sender vi en lektiehjælper ud til jer, der har de rette faglige, pædagogiske og sociale kompetencer, så dit barn kan få styr på de genstridige tal og symboler i trygge hænder.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Alle kan få hjælp

Vi har tidligere rakt hånden ud til både kommuner og institutioner og fokuseret på at hjælpe med deres ordblinde elever. Også her sætter vi fokus på den specifikke situation, fremfor de generelle problemer - for de relaterer måske slet ikke til de faktiske behov for den enkelte. Mange oplever udfordringer i matematik, og ordblinde skal arbejde ekstra hårdt. Derfor tilbyder vi en hjælpende hånd, for hos GoTutor ved vi hvor svært det er at få hjælp med matematik som ordblind.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn