Lektiehjælp i Rødovre
af certificerede undervisere

Styrk dit barns trivsel

Søger du lektiehjælp i Rødovre til dit barn?

Både folkeskolen og gymnasiet byder på mange forskellige fag, og det er ikke dem alle, man kan være lige god til. Et eller flere fag vil måske volde problemer, og det kan i værste tilfælde føre til en dårlig karakter på eksamensbeviset, når faget skal afsluttes. Hvad enten du søger hjælp på folkeskole- eller gymnasieniveau, kan vi hjælpe dig! GoTutor er den førende udbyder af lektiehjælp i Rødovre; vi har undervisere i og i nærheden af byen, så du nemt kan modtage den privatundervisning, du søger. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig den bedste hjælp.

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Rødovres bedste undervisere

Når du får tilknyttet en underviser fra GoTutor, vil du opleve, at vedkommende ikke blot vil agere lektiehjælper, men ligeledes mentor, som kan motivere dig i din skolegang. Undervejs i forløbet med lektiehjælp er det vigtigt, at du får succesoplevelser, så du også fremover føler dig motiveret til din videre skolegang. Din underviser vil gøre sit bedste til, at du får gode oplevelser og finder en glæde ved det fag, du ellers kæmper med. Vores undervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisingsfag, så du kan være sikker på, at deres faglige redskaber er på plads. Derudover sørger vi for, at de gennemfører vores omfattende screeningsproces, som gør dem kvalificerede på et pædagogisk såvel som et socialt plan.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Fleksibel lektiehjælp i Rødovre

Vi tilbyder en række forskellige forløbspakker alt efter, hvad du har brug for. Du og din underviser vil sammen finde frem til, hvor dine problemer helt præcist ligger, så I kan arbejde målrettet på at forbedre dine kompetencer i det pågældende fag. Herefter skræddersyr din underviser et forløb til dig, der passer til det niveau, du ligger på. I kan arbejde hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en café eller i et helt fjerde miljø, hvor du føler dig tryg. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du kan modtage undervisning, når det passer bedst ind i dit øvrige skema og kalender. Det vigtigste for os er, at du får det bedst mulige forløb og afslutter dit fag med bedst muligt resultat!

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Personlig læringsplatform

Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Rødovre hos GoTutor, får du adgang til en helt personlig læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de emner, I sammen har gennemgået.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn