Lektiehjælp i Odense
af certificerede undervisere

Styrk dit barns trivsel

Søger du lektiehjælp i Odense til dit barn?

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Odense? Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre, og i værste tilfælde kan det føre til, at man får en lav karakter eller ikke består sin eksamen. Måske ligger du middel i et fag, men ønsker at stige til topkarakter? Uanset hvad dine ønsker er, står vores privatundervisere klar til at hjælpe dig godt videre, så du kan opnå de resultater, du ønsker. Vi yder lektiehjælp, hvad enten du går i gymnasiet, i folkeskole, tager enkeltfag eller anden uddannelse. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan du får den bedste hjælp til dine ønsker og behov.

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Odenses bedste undervisere

Alle vores undervisere har opnået topkarakterer i deres undervisningsfag, og du er derfor sikker på, at vedkommende medbringer en bred vifte af faglige kompetencer, når I skal afholde undervisningstimerne. De har yderligere gennemgået vores omfattende screeningsproces som sikrer, at de ligeledes er pædagogisk og socialt kvalificerede som undervisere. Vi sørger for at tildele dig den af vores undervisere, der passer bedst muligt til dine behov og de ønsker, du har for dit forløb med lektiehjælp. Sammen sætter I en række mål for undervisningsforløbet, som du gerne vil arbejde på og forbedre dig i. Der dukker måske nye problemstillinger og aspekter op undervejs, som du ligeledes ønsker belyst. Din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du oplever succesoplevelser og forlader hver undervisningsgang med en god fornemmelse.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Fleksibel lektiehjælp i Odense

Du bestemmer selv, hvor og hvornår din undervisning skal foregå - langt de fleste af vores undervisere er selv studerende og fleksible anlagt, så de vil så vidt muligt forsøge at tilpasse undervisningen efter din kalender. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en studiecafé eller et fjerde sted. Det er helt op til dig og din hverdag. Din underviser vil ikke kun fungere som lektiehjælper, men ligeledes som en mentor, der kan vejlede og motivere dig til dit uddannelsesforløb. Det er vigtigt, at du løbende føler motivation og gå-på-mod til dit fag, så du i sidste ende kan afslutte forløbet med et tilfredsstillende resultat.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn