Lektiehjælp i Lyngby
af certificerede undervisere

Styrk dit barns trivsel

Søger du lektiehjælp i Lyngby til dit barn?

Mange elever og studerende kæmper med et eller flere fag, som er for svære til, at de selv kan læse op og lære det, de har svært ved. I værste tilfælde kan det føre til, at man ikke består sine eksamener, når den tid kommer. Måske har du allerede styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter? Uanset hvad dine ønsker er, har GoTutor undervisere tilknyttet alle fag og alle niveauer, som kan hjælpe dig til at føle dig sikker i dit fag og afslutte det på den bedst mulige måde. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med lektiehjælp!

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Lyngbys bedste undervisere

Vores undervisere har fået topkarakter i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at hver og én tager en bred vifte af faglige kompetencer med sig til undervisningen. Yderligere gennemgår de vores omfattende screeningsproces, som sikrer, at de også er kvalificerede på et pædagogisk og socialt plan. Du vil opleve, at din underviser ikke blot vil agere lektiehjælper, men også mentor for dit forløb. Det er vigtigt for os, at du og din underviser er et godt personligt match, så du føler dig komfortabel i undervisningssituationen. Her skal du nemlig blive motiveret til at arbejde på det fag, du kæmper med - din underviser vil sørge for, at du opnår succesoplevelser, så du går fra undervisning med en god fornemmelse.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Fleksibel lektiehjælp i Lyngby

Vi udbyder forskellige forløbspakker, hvortil din underviser vil skræddersy et forløb til dig og dit niveau, der dækker alle de aspekter, du ønsker at gennemgå. Måske dukker der undervejs nye problemstillinger og aspekter op, som du ligeledes gerne vil arbejde på og forbedre dig i. Så vil din underviser gøre sit absolut bedste for at justere forløbet, så disse tilsvarende dækkes efter behov. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en studiecafé eller et helt fjerde sted; du bestemmer, hvor og hvordan det passer bedst ind i din øvrige kalender. Din underviser vil gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker og give dig et fleksibelt forløb.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Personlig læringsplatform

Når du starter et forløb med lektiehjælp i Lyngby hos GoTutor, får du adgang til din helt egen personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de gennemgåede emner.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn