Lektiehjælp i Holte
af certificerede undervisere

Styrk dit barns trivsel

Søger du lektiehjælp i Holte til dit barn?

Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre - og det kan i værste tilfælde føre til, at man får en lav karakter eller ikke består, når man skal til eksamen. Hos GoTutor kan vi hjælpe dig til bedre forståelse af faget. Måske får du lige nu middelkarakterer men ønsker at stige til topkarakter? Uanset hvad dine ønsker er, står vores undervisere klar med skræddersyet lektiehjælp og motivation til en bedre og mere effektiv skolegang med gode resultater. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med privatundervisning!

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Holtes bedste undervisere

Sammen med din underviser opstiller du en række mål for dit undervisningsforløb, som I undervejs vil arbejde på og forbedre dig i. Din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du får succesoplevelser i det pågældende fag og går fra undervisning med en god fornemmelse. Alle vores privatundervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så de ved præcis, hvad der skal til, hvis du skal klare dig godt i faget og opnå gode resultater. Yderlige har de gennemgået vores omfattende screeningsproces, som sikrer dig, at de er pædagogisk såvel som socialt kvalificerede til at undervise. De vil dermed ligeledes fungere som forbilleder, der kan motivere dig gennem hele forløbet og til din resterende skolegang.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Fleksibel lektiehjælp i Holte

Vi sørger for at tildele dig den af Holtes bedste undervisere, der på bedst mulige måde kan varetage dine ønsker og behov for forløbet. Vi ved godt, at en travl hverdag kan være svær at få til at passe sammen, så vores undervisere vil gøre deres bedste for at skabe et fleksibelt forløb. I kan enten mødes til undervisning hjemme hos dig selv, på det lokale bibliotek, en studiecafé eller lignende - det kan altid variere fra gang til gang alt efter dine ønsker. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du har mulighed for at modtage undervisning på de dage af ugen samt det tidspunkt af dagen, hvor det passer bedst ind i dit øvrige skema.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Personlig læringsplatform

Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Holte hos GoTutor, får du adgang til din helt egen personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og alle de emner, I sammen har gennemgået.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn