Lektiehjælp i 2.g

Giv dit barn en motiverende gymnasietid

Succesoplevelser for dit barn

Succesoplevelser med lektiehjælp i 2.g

Oplever dit barn manglende motivation til de mange lektier og opgaver i 2.g? Det midterste af de tre gymnasieår rygtes som værende det hårdeste, og det kan være en kamp at komme igennem. Det er vigtigt, at dit barn ikke mister gejsten fuldstændigt, uanset hvor mange og hvor store udfordringer 2.g byder på. Med lektiehjælp fra GoTutor kan du hjælpe dit barn til øget motivation og skoleglæde; en lektiehjælper kan forstå og afhjælpe dit barns udfordringer og vil løbende at sørge for de små succesoplevelser, der skaber gejst for skoledagen.

Vælg niveau: 1.G 2.G 3.G HF

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Vi kommer demotivationen til livs

9 ud af 10 forældre fortæller os om de mange frustrationer og bekymringer, de oplever omkring deres barns skolegang. 2.g kan for mange elever virke som et langt og uoverskueligt gymnasieår, og motivationen kan hurtigt falde, hvis udfordringerne bliver for store. Som forælder kan man føle, at man gør en ihærdig indsats for at hjælpe sit barn, men teenagere lytter sjældent til deres forældre – her kan en lektiehjælper bedre forstå og afhjælpe de udfordringer og problematikker, dit barn oplever, så vi kan komme den manglende motivation til livs.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Lektiehjælp i 2.g til selvsikkerhed

2.g byder på mange forskellige faglige udfordringer, og det er vigtigt for en god gymnasietid, at dit barn føler sig rustet og motiveret til at klare disse. Med lektiehjælp i 2.g får dit barn de redskaber, der er nødvendige for at overkomme lige præcis de udfordringer, der skaber problemer og usikkerheder. Det er vigtigt for os, at dit barn lærer, hvordan han/hun selv kan knække de faglige koder – og at motivationen fremover er der til at prøve, når udfordringerne syner ekstra svære og uoverkommelige.

Mød vores lektiehjælpere
Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Det fulde overblik

Når I starter et forløb med lektiehjælp i 2.g hos GoTutor, får I adgang til en personlig læringsplatform. Her skriver jeres underviser efter hvert undervisningsforløb en rapport, der beskriver dagens undervisning med henblik på emner, udfordringer, succeser etc. I kan dermed løbende følge den udvikling, barnet gennemgår med sin undervisning og lektiehjælper. Samtidig kan I efter endt forløb se tilbage på de gennemgåede emner og dermed opfriske alt det, barnet har lært.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn