Lektiehjælp i 1.g

Giv dit barn en succesfuld gymnasiestart

Succesoplevelser for dit barn

Motivation med lektiehjælp i 1.g

Oplever du manglende motivation til skolearbejdet hos dit barn? Det kan være en stor omvæltning at starte i 1.g, og for nogle kan det betyde, at udfordringerne bliver for store og frustrationerne for mange. Hos GoTutor tilknytter vi jer en lektiehjælper, der kan forstå problematikkerne og arbejde med de specifikke udfordringer, dit barn oplever. Det vigtigste er, at motivationen er til stede – og den kan ofte skabes, når dit barn får de helt rigtige redskaber og en række gode og lærerige succesoplevelser!

Vælg niveau: 1.G 2.G 3.G HF

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Vi genskaber dit barns motivation

9 ud af 10 forældre beretter om frustrationer vedrørende deres børns manglende motivation til skolen. I 1.g sker der en masse nyt, og niveauet er højere end folkeskolens; hvis dit barn først falder bagud eller føler sig presset, kan motivationen hurtigt forsvinde. Som forælder kan det være frustrerende at se, hvordan ens barn giver op eller falder bagud, også selvom man føler, at man selv gør en ihærdig indsats for at hjælpe. En lektiehjælper kan bedre arbejde med dit barns problematikker, forstå udfordringerne og genskabe den tabte motivation.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Lektiehjælp i 1.g med motivation

Hos GoTutor arbejder vi for, at kemien mellem dit barn og jeres lektiehjælper er den helt rette. Det er vigtigt for et godt forløb, at I får tilknyttet den helt rigtige underviser, der kan afhjælpe præcis de udfordringer, dit barn oplever – en lektiehjælper kan give dit barn lige præcis de redskaber, der er nødvendige for at kunne knække de faglige koder. Med et undervisningsforløb hos GoTutor får I ikke kun en lektiehjælper; vedkommende vil ligeledes fungere som en mentor, der kan råde og vejlede dit barn godt igennem 1.gs mange udfordringer.

Mød vores lektiehjælpere
Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Det fulde overblik

Når I starter jeres forløb med lektiehjælp i 1.g hos GoTutor, får I adgang til en personlig læringsplatform. Her skriver jeres underviser efter hvert undervisningsforløb en rapport, der beskriver dagens undervisning med henblik på emner, udfordringer, succeser etc. I kan dermed løbende følge den udvikling, barnet gennemgår med sin underviser og privatundervisning. Samtidig kan I efter endt forløb se tilbage på de gennemgåede emner og dermed opfriske alt det, barnet undervejs har været igennem og lært.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn