Eksamenshjælp i tysk

Udvid dine tyske sprogfærdigheder

1-til-1 eksamenshjælp

Eksamenshjælp af en certificeret tyskunderviser

Skal du snart op i tysk og mangler hjælp til eksamen? Hos GoTutor kan du få intensiv og effektiv eksamenshjælp i tysk med en højt kvalificeret tyskunderviser, der kan hjælpe dig med at styrke dit tyske sprog og blive klar til eksamen.

Vi udvælger kun Danmarks dygtigste undervisere, der alle opnår certificering gennem vores screeningprogram med pædagogiske kurser, så vi kan sikre dig den bedste hjælp.

Læs mere om vores eksamenshjælp: Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen 24-timers eksamen

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Tilknyttet tyskunderviser med sprogfærdigheder

Til din eksamenshjælp i engelsk matcher vi dig med en af vores dygtige engelskundervisere, der selv har fået topkarakter i engTil din tyskundervisning matcher vi dig med en af vores dygtige tyskundervisere, der selv har opnået topkarakter i tysk, og som er klar til at styrke dine eksamenskompetencer i de mange facetter af faget.

Vores tyskundervisere er højst kvalificerede til at yde eksamenshjælp i tysk, så du kan føle dig mere sikker i situationen til din eksamen. Du kan modtage hjælp til eksamen inden for alle aspekter af faget, så du kan styrke dine kompetencer inden for både grammatik, udtale, ordforråd etc.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Intensiv tyskundervisning med eksamenspakken

Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyede eksamenspakker, der indebærer et forløb på 10 timers undervisning i tysk med en privat tyskunderviser. Sammen med din underviser tilpasser du forløbet og de enkelte undervisningsgange, så de passer til de ønsker og behov, du har for din tyskundervisning. Uanset om du ønsker hjælp til tyskfagets overordnede og grundlæggende udfordringer, eller du gerne vil finpudse en bestemt detalje af grammatisk karakter, kan vi tilpasse undervisningen til dine ambitioner, så du får mest muligt ud af forløbet. De korte eksamensforløb er målrettede, effektive og intensive, så du hurtigt kan optimere dine forudsætninger for at gå til eksamen i tysk.

Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn