SRP-hjælp til en stærk eksamensopgave

Få succes med dit studieretningsprojekt

1-til-1 eksamenshjælp

SRP-hjælp med privatundervisning

SRP-opgaven giver dig mulighed for at vise, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret med en selvvalgt problemstilling. Desværre bliver perioden for mange elever en stressende tid, hvor fokus og overblik er svært at holde ved lige. Mange elever oplever også, at opgavens emne byder på store udfordringer og uforudsete problemstillinger. Hos GoTutor kan vi tildele dig en privatunderviser med ekspertise i lige præcis dit problemfelt og de helt rigtige redskaber til en vellykket opgave – så du kan få et godt forløb med dit studieretningsprojekt.

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Opnå gode resultater med SRP-hjælp

I din SRP skal du selvstændigt udvælge og anvende relevant baggrundsmateriale og underkaste dette en kritisk vurdering på et både fagligt og metodisk grundlag. Opgaven er en stor mundfuld, for der er mange bolde at jonglere med. Hos GoTutor er der hjælp at hente; vi skriver ikke din opgave for dig, men din tildelte privatunderviser kan undervise dig i de aspekter, som du har svært ved at gennemskue – og det er jo i virkeligheden bedre, for så kan du med stolthed aflevere og modtage karakter for den opgave, som du har knoklet hårdt for.

Eksamensforløb

Reservér dit SRP-forløb

SRP-forløb

2490-4490 kr.

6-12 timers undervisning
  • Fleksibel planlægning

  • Fysisk eller online undervisning

  • Certificerede undervisere

Book dit forløb nu
Pakkens indhold

Med GoTutors SRP-forløb er du fuldt dækket ind under din opgaveskrivning. Kom igang i dag!

Planlægning

Opgavestruktur

Kildehenvisninger

Feedback

Vi tager afstand fra snyd
Hos GoTutor kan vi hjælpe dig med at skabe struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de dele, der vedrører opgavens overordnede aspekter. Dette omfatter fx opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur - selvfølgelig med en underviser, der kan perspektivere dette til de fag, du har valgt at arbejde med. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og du kan tage imod din karakter med et stort smil på læben.

SRP-hjælp til dit selvvalgte projekt

Til dit SRP-projekt har du en vejleder tilknyttet, men det er begrænset, hvor meget vedkommende må hjælpe dig med din opgave. Samtidig kan det være frustrerende at vide, at mange andre elever også har brug for hjælp og gode råd fra de få undervisere, der står til rådighed. Med SRP-hjælp fra GoTutor får du vejledning fra en lektiehjælper, der har ekspertise i dit selvvalgte emne eller i de fag, du har valgt at arbejde med. Vores SRP-hjælpere har alle opnået flotte resultater for deres eget projekt, og de ved derfor, hvad der skal til, hvis du vil gøre dem kunsten efter.

Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn