Eksamenshjælp i spansk

Lær at mestre det spanske sprog

1-til-1 eksamenshjælp

Hjælp fra eksamenserfarne danskundervisere

Skal du op i spansk og mangler hjælp til eksamen? Hos GoTutor tilbyder vi dig et intensivt forløb til eksamenshjælp med en højt kvalificeret underviser, der hjælper dig med de forskellige facetter af det spanske sprog.

Vi udvælger kun Danmarks dygtigste undervisere, der alle opnår certificering gennem vores screeningprogram med pædagogiske kurser, så vi kan sikre dig den bedste hjælp.

Læs mere om vores eksamenshjælp: Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen 24-timers eksamen

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Eksamenshjælp af sprogkyndige undervisere

Vi matcher dig med en en af vores dygtige undervisere, der selv opnåede en topkarakter i spansk. Din underviser står også klar til at styrke dine eksamenskompetencer, så du føler dig mere tryg ved situationen og klar til eksaminationen. Vores spanskundervisere er højt kvalificeret til at yde eksamenshjælp i spansk og hjælpe dig med at lære sproget, så du bliver klar til din eksamen; hvad enten du gerne vil træne udtale, ordforråd eller noget helt tredje. De kan undervise dig i alle de mange facetter af det spanske sprog, og de sørger for at sammensætte et undervisningsforløb til dig, hvor du får styrket de svagheder, som du føler dig usikker og utryg ved.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Eksamenspakke til effektiv undervisning

GoTutor kører med en speciel eksamenspakke, der indebærer et forløb på 10 timers privat eksamenshjælp i spansk med en dygtig spanskunderviser. I fællesskab med din underviser tilpasser du forløbet og de enkelte undervisningsgange, så de passer til præcis de ønsker og behov, du har for din undervisning i spansk. Dette 10-timers forløb kan nemt justeres efter dine ambitioner, hvad enten du vil øve dig i din udtale af de spanske gloser, eller du ønsker hjælp til at udvide og styrke dit ordforråd. Det vigtigste er, at du forstår og kan svare på alle de spørgsmål, du kan blive stillet til eksamen. Med eksamenspakken får du målrettede, intensive og højst effektive undervisningstimer, samt et undervisningsforløb, hvor du kan føle dig tryg ved det spanske sprog og hurtigt kan optimere dine forudsætninger for at gå til eksamen.

Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Korrekt udtale og forståelse

Til din eksamen er det først og fremmest vigtigt, at du har et godt ordforråd og kan snakke på flot spansk med korrekt udtale og forståelse for de spanske gloser. Du skal kunne vise, at du har et godt kendskab til både spansk grammatik og sætningsopbygning. Ligeledes er det vigtigt at udvise bred forståelse for både sproget og emnerne på pensum ved at svare fyldestgørende på de spørgsmål, du bliver stillet. På den måde viser du eksaminator og censor, at du er velforberedt og har lært at mestre det spanske sprog til en flot karakter.

Det er helt op til dig selv, hvordan du klarer din eksamen - vores undervisere kan desværre ikke være med, når slaget skal stå. Men vi kan garantere dig, at de vil hjælpe dig mod målet og give dig alle de redskaber, du behøver for at score en topkarakter!

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn