Eksamenshjælp i kemi

Få personlig kemiundervisning

1-til-1 eksamenshjælp

Eksamenshjælp af en certificeret kemiunderviser

Vi matcher dig med en en af vores dygtige kemiundervisere, der selv har fået topkarakter i faget. Din underviser er klar til at styrke dine eksamenskompetencer, uanset hvilke emner du ønsker at gennemgå og blive undervist i. Vores kemiundervisere er højt kvalificeret til at yde eksamenshjælp i kemi og hjælpe dig med at få styr på dit pensum og de emner, du skal kunne til eksamen - hvad enten du gerne vil gennemgå stoffers opbygning, kemiske reaktioner eller noget helt tredje.

Læs mere om vores eksamenshjælp: Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen 24-timers eksamen

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Intensiv undervisning med eksamenspakken

GoTutors specielle eksamenspakke indebærer et forløb på 10 timers eksamenshjælp i kemi med en dygtig privatunderviser. Du sammensætter selv forløbet og de enkelte undervisningsgange sammen med din underviser, så det passer bedst til dig. Forløbet med eksamenshjælpen kan tilpasses dine ambitioner, hvad enten du vil træne teoretisk stof fra pensum, eller du ønsker hjælp til at forstå de eksperimenter, du kan blive eksamineret i. Det er vigtigt, at du kommer godt omkring pensum og har styr på det grundlæggende, så du kan svare på alle de spørgsmål, du kan blive stillet til eksamen. De korte undervisningstimer er målrettede, intensive og højst effektive, så du med denne eksamenspakke får et undervisningsforløb, hvor du kan føle dig komfortabel ved faget kemi og hurtigt kan optimere dine forudsætninger for at gå til eksamen.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Eksamenstræning, der forbereder dig

Til din eksamen er det først og fremmest vigtigt, at du har et solidt kendskab til pensum og kan forklare teoretisk om bl.a. grundstoffer, kemiske bindinger, kemiske reaktioner etc. Du skal ligeledes kunne illustrere, at du har styr på eksperimentelt arbejde og forskellige analyser - og du skal kunne svare fyldestgørende på de spørgsmål, du kan blive stillet hertil, så du kan vise eksaminator og censor, at du er velforberedt og har lært at mestre faget kemi til en flot karakter.

Mødetidspunkterne med din underviser kan være meget fleksible - vi tilbyder dig hjælp til eksamen både hjemme hos dig selv, på biblioteket eller i et helt tredje nærliggende studiemiljø, der passer dig godt. I aftaler selv jeres møder, så undervisningen passer bedst ind i din hverdag og eksamenslæsning.

Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn