Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen

Dispostion og vejledning
Læs mere

Eksamenshjælp tilpasset dine behov

Drømmer du om en topkarakter til din eksamen? Hos GoTutor er vi specialiseret i eksamenshjælp og privatundervisning for både folkeskole- og gymnasieelever. Vi tilbyder dig individuel og målrettet hjælp til din eksamen med udgangspunkt i de ønsker og behov, du har for undervisningen. Din underviser skræddersyr et forløb for din undervisning, som hjælper dig godt gennem faget, og som kan forberede dig bedst muligt til din eksamen, så du kan afslutte med en god karakter. I undervisningen tager I især fat i de emner og aspekter af faget, som du har svært ved, og som du gerne vil forbedre dig i, så du føler dig sikker i hele pensum. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig godt og trygt igennem din eksamenslæsning, så du kan føle dig helt klar, når du skal op til din eksamen.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Certificerede undervisere til din eksamenshjælp

Vi tildeler dig en underviser, der selv har opnået topkarakter i det gældende fag. Alle vores undervisere gennemgår en omfattende screeningproces, der til sidst giver dem certificering som underviser hos GoTutor - dette sikrer, at din lektiehjælper er kvalificeret både fagligt og pædagogisk. Vores undervisere er studerende på en videregående uddannelse, hvormed de selv har været igennem utallige eksamener i løbet af deres skolegang. De kan dermed hjælpe dig med både det faglige aspekt samt processen om forberedelse op til din eksamination. Du kan læse meget mere om alle vores dygtige undervisere lige her.

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn