Eksamenshjælp i engelsk

1-til-1 eksamenshjælp

Mangler dit barn hjælp til eksamen?

Til din eksamenshjælp i engelsk matcher vi dig med en af vores dygtige engelskundervisere, der selv har fået topkarakter i engelsk, og som er klar til at styrke dine kompetencer inden for de forskellige grene af fagets mange discipliner. Vores engelskundervisere er højst kvalificerede til at hjælpe dig med både grammatik, udtale, mundtlig præsentation eller øvrige områder, du kæmper med i faget. De kan undervise bredt i alle dele af det engelske sprog, og de sørger for at sammensætte et forløb til dig, hvor du får styrket de svagheder, som du føler dig usikker og utryg ved.

Læs mere om vores eksamenshjælp: Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen 24-timers eksamen

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Målrettet eksamenspakke til dig

GoTutors specielle eksamenspakke indebærer et forløb på 10 timers eksamenshjælp i engelsk med en privat engelskunderviser. Sammen med din underviser tilpasser du forløbet og de enkelte undervisningsgange, så de passer til præcis de ønsker og behov, du sidder med. Forløbet med eksamenshjælpen kan tilpasses dine ambitioner, uanset om du gerne vil finpudse dine grammatiske færdigheder op til din skriftlige eksamen, eller du ønsker hjælp til det engelske sprogs grundlæggende udfordringer inden for den mundtlige præsentation. De korte undervisningstimer er målrettede, intensive og højst effektive, så du med eksamenspakken får et forløb, hvor du kan føle dig tryg ved sproget og hurtigt kan optimere dine forudsætninger for at tage til eksamen i engelsk.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Få eksamenstræning til et 12-tal

Uanset om din eksamen er mundtlig eller skriftlig, er det vigtigt, at du har styr på den grundlæggende engelske grammatik, har et godt ordforråd og er god til at formulere dig. Hvis du skal op mundtligt, er det ligeledes vigtigt, at du mestrer udtalen på de forskellige engelske gloser, hvor du til en skriftlig eksamen i engelsk også skal have styr på stilistiske/typografiske grundregler, når du skriver din opgave. Der er mange aspekter af engelsk, som er vigtige at kunne, hvis du ønsker at opnå et godt resultat.

Det er helt op til dig selv, hvordan du klarer din eksamen - vores undervisere kan desværre ikke være med, når slaget skal stå. Men vi kan garantere dig, at de vil hjælpe dig mod målet og give dig alle de redskaber, du behøver for at score en topkarakter!

Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn