Eksamenshjælp i dansk

Få succes i det danskfaglige univers

1-til-1 eksamenshjælp

Hjælp fra eksamenserfarne danskundervisere

Vi matcher dig med en en af vores dygtige danskundervisere, der selv har fået topkarakter, og som er klar til at styrke dine eksamenskompetencer, hvad enten det drejer sig om fagets skriftlige eller mundtlige del. Vores danskundervisere er højt kvalificeret til at yde eksamenshjælp i dansk og hjælpe dig videre med din eksamenslæsning. De kan undervise i alle grene af det brede, danskfaglige univers, og de sørger for at sammensætte et forløb til dig, hvor du får styrket de svagheder, som du føler dig usikker og utryg ved.

Læs mere om vores eksamenshjælp: Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen 24-timers eksamen

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Skræddersyet eksamenspakke i dansk

GoTutors specielle eksamenspakke indebærer et forløb på 10 timers eksamenshjælp i dansk med en privat danskunderviser. Sammen med din underviser tilpasser du forløbet og de enkelte undervisningsgange, så de passer til præcis de ønsker og behov, du sidder med. Forløbet med eksamenshjælpen kan tilpasses dine ambitioner, uanset om du gerne vil finpudse dine grammatiske færdigheder op til din skriftlige eksamen, eller du ønsker hjælp til danskfagets grundlæggende udfordringer inden for den mundtlige disciplin. De korte undervisningstimer er målrettede, intensive og højst effektive, så du med eksamenspakken får et forløb, hvor du kan føle dig tryg ved faget og hurtigt kan optimere dine forudsætninger for at gå til eksamen i dansk.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Eksamenstræning, der forbereder dig

Til din skriftlige eksamination er det vigtigt, at du har et solidt kendskab til de forskellige genrer, du skal skrive din opgave inden for. Du skal kunne redegøre, undersøge, perspektivere etc., og så er det essentielt, at du har styr på grundlæggende grammatik og dansk skriftsprog generelt. Til din mundtlige eksamination skal du først og fremmest have dine sproglige, litterære og mediefaglige kompetencer i orden, men det er også vigtigt, at du kan opbygge en god præsentation og derigennem vise, at du er dygtig og har styr på alle aspekter af det emne, du bliver eksamineret i.


Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn