Teamet bag GoTutor fik inspiration i Silicon Valley

Teamet bag GoTutor fik inspiration i Silicon Valley

Mads og Mikkel fra GoKarakter er netop kommet hjem fra Silicon Valley, efter de blev udvalgt til at deltage i Udenrigsministeries innovationsprogram – SCALEit. Her spiste de bl.a. frokost hos Google, fremlagde for Udenrigsministeren Anders Samuelsen og fik rådgivning fra en række af verdens bedste uddannelseseksperter fra Stanford Research Institute. Formålet med SCALEit er at danne bro mellem virksomheder, der har et stort potentiale i Danmark, og Silicon Valley. På den måde kan virksomheder få adgang til de bedste rådgivere med den nyeste viden og dermed blive inspireret til at yde deres bedste.

Præsenterede foran Anders Samuelsen 

Det var en helt unik oplevelse at få lov til at fremlægge foran nogle af de bedste rådgivere og investorer samt den danske udenrigsminister, Anders Samuelsen. Noget af det vigtigste, vi fik bekræftet på turen, er, at man virkelig ikke skal være bange for at præsentere sig for nye bekendskaber. Det er nemlig hele mentaliteten i Silicon Valley: Janteloven skal lægges på hylden, og man skal tro på, at man bliver verdensmester i det, man laver.

Det er guld værd at dele ud af sine ideer

Viljen til at dele var især unik i Silicon Valley. Ingen bekymrer sig om at få stjålet sine ideer, og konkurrence er positivt, for det får virksomheder til at arbejde mere effektivt. Alle deler sin viden med hinanden og er glade for at hjælpe andre til succes, og det skaber et unikt netværk, hvor det er helt naturligt at invitere andre ind til at få de samme kontakter. På den måde fik vi på blot to uger udvidet mit netværk i en grad, som jeg aldrig før har oplevet.

Det mest fantastiske er, at dette netværk har tråde i hele verden, og at vi i dag har kontakt med personer inden for uddannelsesbranchen i hele verden. Samarbejdet er helt sikkert noget, vi vil bruge aktivt, og vi vil blive ved med at dele vores erfaringer med hinanden.

Vi fik rådgivning fra Stanford Research Institute (SRI)

Noget, der især gjorde os klogere, var, da vi blev inviteret på besøg hos SRI, hvor vi mødte Eilif Trondsen – en førende ekspert inden for læring og læringsmetoder. Her fik vi rådgivning i den nyeste viden, og vi blev introduceret for et helt nyt netværk af mennesker, der beskæftiger sig med uddannelse, og som vi nu er blevet en del af.

Det var i forbindelse med GoKarakters nye lektiehjælpsplatform; Zedubra at Mads og Mikkel deltog i SCALEit.

Vi er nu vendt tilbage til Danmark med fornyet energi og en masse nye ideer til, hvordan vi kan indføre endnu mere innovation hos GoKarakter. Vi glæder os meget til at gøre Danmarks mest innovative lektiehjælpsvirksomhed endnu bedre i den nærmeste fremtid.

Del artiklen

Vil du høre mere om lektiehjælp?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov

Du vil måske også synes om

Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege
Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege

Det ligger efterhånden klart, at aktiviteter i naturen har stor indflydelse på børns indlæring. I de...

Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn
Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn

Der findes adskillige gode grunde til at give dit barn huslige pligter. Dels giver disse barnet en o...

Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn
Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn

Når vi taler om mobning blandt børn, er ikke det samme, som det var for tyve år siden. Mobning på ne...

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90