NYHED: GoTutor Akademi – E-learning & videokurser

Af Ruben Samuel Sørensen 13-11-2016
NYHED: GoTutor Akademi – E-learning & videokurser

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere vores helt nye koncept: GoTutor Akademi. Her kan du få dit pensum præsenteret gennem video. Vi vil løbende udgive nye videoer, der formidler læringsmaterialet på en spændende og forståelig måde. Læringsmaterialet vil blive præsenteret af nogle af landets mest talentfulde undervisere.

Hvorfor e-learning og video?

Den moderne teknologi har åbnet et hav af muligheder. Hos GoTutor Akademi ser vi internettet som et af de mest effektive redskaber til formidling af viden. Computere, smartphones og tablets er i dag så veludviklede, at der er uanede muligheder.

Det er ved hjælp af video blevet nemmere, at lave undervisningsmaterialet spændende og informativt. Ved hjælp af efterredigering kan vi hos GoTutor forstærke kommunikationen med grafik og billeder. Det ser vi som en stor fordel og som noget vi ønsker at videreudvikle.

Sådan startede GoTutor Akademi

Vores primære service hos GoTutor er at yde individuel lektiehjælp i folkeskolen og på gymnasiet. Her får vores elever en certificeret underviser, der udelukkende fokuserer på elevernes individuelle behov. Vi har dog fået flere forespørgsler på alternativ læringsmateriale til det eksisterende materiale eleverne får undervisning i. Derfor har vi besluttet os for at oprette en ny platform, der har til formål at kortlægge hele pensum gennem videoer af høj kvalitet.

Sådan fungerer det

Vi vil løbende udgive nye videoer med relevant læringsindhold. Du får mulighed for at søge efter lige præcis de emner som du ønsker at blive klogere på. Læringen bliver servereret både nemt-forståeligt og præcist. Hvis du gennemgår et afsnit som du ikke forstår, kan du blot spole tilbage og gennemgå det endnu en gang

Boost din læring – bliv tilknyttet GoTutor

Hos GoTutor brænder vi for innovativ undervisning. Vi ønsker at benytte alternativ undervisning for at booste vores elevers læring. Derfor bruger vi moderne læringsredskaber som video og virtual reality. Vores styrke er at vi benytter en kombination af individuel undervisning og moderne teknologi til at skabe det mest effektive læringsforløb. Kontakt os i dag og så kortlægger vi lige præcis det undervisningsforløb som du har brug for.

Mød forfatteren:

Billede af

Ruben er direktør og medejer af GoTutor. Ruben har en baggrund som underviser / lektiehjælper på HHX og universitetsniveau og har arbejdet i mange år som analysedirektør i marketingbranchen. At Ruben er en del af GoTutor skyldes hans ønske om at gøre en forskel for elever og give dem skoleglæde.

Søger du privat lektiehjælp?

  • GoTutor er Danmarks bedst anmeldte

  • Mange års erfaring og en del af Egmont

  • Trænede og uddannede undervisere

  • Fast lav pris og fair vilkår


Eller kontakt os på: info@gotutor.dk

Du vil måske også synes om

5 grunde til at højtlæsning styrker dit barn
5 grunde til at højtlæsning styrker dit barn

Dette blogindlæg er udgivet som del af vores serie: “Fokus på læsning i juli”.  Der er sto...

Ruben Samuel Sørensen 20-07-2020
Sådan skaber du gode læsevaner
Sådan skaber du gode læsevaner

Du er måske lige startet på et nyt studie eller vendt tilbage efter en lang sommerferie. Læs med her...

Ruben Samuel Sørensen 27-09-2019
Skolearbejde: Sådan prioriterer du mellem afleveringer og lektier
Skolearbejde: Sådan prioriterer du mellem afleveringer og lektier

Gymnasiet kan være en svær størrelse at komme igennem. Der skal være plads til lektier, afleveringer...

Ruben Samuel Sørensen 07-09-2017
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90