GoTutor får nyt bestyrelsesmedlem og millioninvestering

GoTutor får nyt bestyrelsesmedlem og millioninvestering

GoKarakter har netop fået en stor investering. Siden 2014 har virksomheden tilbudt lektiehjælp og privatundervisning til børn og unge, der har problemer med fag i skolen. Vi har siden vores start hjulpet tusindvis af elever, på alt fra folkeskole til universitetsniveau, i en bred vifte af fag fra geografi til erhvervsøkonomi. Rejsen fra en lille kælder på Østerbro, hvor Mads Christensen i sin tid startede virksomheden ene mand, til at være et landsdækkende korps af undervisere og elevkoordinatorer, har været lang og spændende.

Siden da er Mikkel Lindblom tiltrådt som medejer, og i dag har de et værdifuldt partnerskab, som de selv ser som den største grund for virksomhedens succes. Nu tager de det næste skridt. I November måned indtrådte det nye bestyrelsesmedlem Frederik Falbe-Hansen, der med sig bringer en betydelig investering.

Der falder rosende ord fra den nye investor

Det er især Mads og Mikkels store ambitioner og arbejdsindsats der har tiltrukket det nye bestyrelsesmedlem.

“Der skal to ting til at skabe en succesfuld virksomhed: En god idé og dygtige mennesker til at føre den ud i livet. Gokarakter har begge dele! Mads og Mikkel er utroligt innovative og har et fedt drive. De har tårnhøje ambitioner, men ved også hvilken arbejdsindsats det kræver at nå målene. Deres virksomheder har alle muligheder for at blive en stor succes, og jeg glæder mig til at være med på rejsen!” Udtaler Frederik Falbe-Hansen

Hvad betyder det for vores elever?

I GoKarakter vil investeringen først og fremmest bruges på, at styrke teamet. Underviserkorpset skal udvides, og der skal ansættes i alle egne og afkroge af det danske land. Hertil hører selvfølgelig også, at der skal oprustes i administrationen. Der vil tilgå flere elevkoordinatorer, der står for at sikre dig den bedste oplevelse her hos os. Elevkoordinatorerne har til opgave at finde den helt rigtige underviser, der passer til lige netop dine behov.

Nye og bedre produkter

En del af den nye investering vil gå til, at opdatere vores IT-systemer. Det kan lyde tørt – Men det er det slet ikke! Løbende vil du nemlig kunne se opdateringer på vores hjemmeside, som vi konstant arbejder på. Målet er nemlig, at gøre undervisningen mere let tilgængelig for dig. Vi arbejder 24/7 med at forbedre brugeroplevelsen, når du er i kontakt med os, og hertil er opdateringen af vores systemer en væsentlig del.

Det betyder også, at du løbende vil komme til at se opdateringer i vores læringsplatform. Hvis du endnu ikke er kunde hos GoKarakter, kender du måske ikke til denne. Vores læringsplatform kan ses som et intranet for vores undervisere, elever og deres forældre. Her skriver vores undervisere efter hver undervisningsgang en rapport. I rapporten kan forældrene til eleven læse om, hvilke emner der er gennemgået, og kan se en grafisk repræsentation af elevens motivation, humør, arbejdsindsats i løbet af undervisningen m.v. Når vi opdaterer læringsplatformen, vil du som forældre blandt andet kunne få bedre indsigt i undervisningsforløbet og lettere tilgang til din underviser.

Ambitionerne for fremtiden

De to iværksættere har høje ambitioner: GoKarakter skal være Danmarks største udbyder af lektiehjælpere og privatundervisere. Fordi virksomheden i høj  grad fokuserer på optimering og automatisering af de administrative opgaver, har vi mulighed for at tilbyde lektiehjælpere til både en billigere pris og en bedre kvalitet end  billigere end vores konkurrenter.

Vi glæder os hos GoKarakter meget til i fremtiden at kunne hjælpe endnu flere elever med deres udfordringer, og til at høre fra dig.

Del artiklen

Vil du høre mere om lektiehjælp?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov

Du vil måske også synes om

Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege
Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege

Det ligger efterhånden klart, at aktiviteter i naturen har stor indflydelse på børns indlæring. I de...

Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn
Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn

Der findes adskillige gode grunde til at give dit barn huslige pligter. Dels giver disse barnet en o...

Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn
Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn

Når vi taler om mobning blandt børn, er ikke det samme, som det var for tyve år siden. Mobning på ne...

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn